CASA RURAL   -   MASIA CAN JUBANY
 

 
 
 
 
La Masia històrica Can Jubany fotografiada des de les restes en ruïnes de l'ermita que tenim a Can Cervera. El gatet es passeja tranquil·lament per sobre dels vells murs de Santa Anastàsia, gaudint a la seva manera de l'espectacle de núvols i muntanyes que tenim al Montseny.
No ens limitem a llogar una acollidora casa per descansar i relaxar-se, us oferim una gran finca i una situació privilegiada al centre del Parc Natural del Montseny, per practicar tota mena d'activitats a l'aire lliure i excursionisme.
-L'avet de la foto és un magnífic exemplar d'avet de Masjoan (espècie del Montseny) "Abies masjoanis"-

Finestra de la casa rural Can Jubany amb vistes al Turó. La finestra disposa d'aquest tradicional festejador. La masia Can Jubany és una de les millors masies del Montseny i la més representativa del grup de masies que formen Can Cervera.

És un perfecte exemple de típica masia catalana de mitja muntanya.

Aquesta masia fou propietat dels avantpassats del Cardenal Narcís Jubany i després durant molts anys, residència dels masovers de Can Cervera.

Els seus murs de pedra, han estat testimonis de nombroses aventures i batalles durant les guerres carlines. Malgrat el pas dels segles, ara tenim una masia fantàstica per destinar-la a la pràctica del turisme rural.

Algunes finestres de les masies disposaven d'aquests seients a banda i banda. Són els festejadors, la tradició explica que és aquí on els pretendents podien festejar
la promesa. Asseguts a la fresca sota la finestra, amb certa intimitat, però no massa. Algun familiar sempre vigilava, o podia escoltar dissimuladament des d'algun lloc a la vora.. Les finestres de Can Jubany estan orientades a l'est i ofereixen unes grans vistes del Turó de l'Home.

Sala menjador i cuina de la casa rural de lloguer Can Jubany del Montseny
La vida a la masia a la vora del foc.    Aquesta és la cuina - menjador, amb llar de foc, la sala principal on gira la vida a una masia tradicional catalana.

La casa està completament equipada amb tots els estris de cuina, parament de taula, sal, oli, nevera, televisió, roba de llit, i tovalloles de bany.

Habitacio per llogar de la casa de turisme rural Can Jubany Montseny

Cobertura Internet WIFI gratuït

  PREUS / TARIFES

Podeu passar uns dies de vacances en una antiga masia. Una casa rural acollidora, amb llar de foc i calefacció central a totes les habitacions.
És un allotjament rural completament independent que disposa de dues habitacions dobles (amb llits de matrimoni), una habitació individual (llit individual més un llit plegable) i un lavabo a la planta superior. A la planta baixa, té la cuina menjador i una sala que fa de vestíbul, amb un piano. TOTAL 5 PERSONES, més 1 (si es fa servir el llit plegable)

Casa rural de lloguer al Montseny. Vacances en ambient rural a prop de Barcelona Si sou un grup d'amics o familiars molt nombrós teniu la possibilitat de llogar també l'altre masia que està al costat d'aquesta. Disposem d'un accés, de dues portes, que, cas de demanar-ho, es poden obrir per donar pas d'una casa a l'altre.

Amb les dues cases connectades disposareu d'una immensa masia, per 13 persones, que serà per si sola una fantàstica joguina pels menuts i un somni pels adults.

Cambra de bany , lavabo de la casa rural de lloguer

  PREUS / TARIFES


Recordeu que cal fer reserva per llogar aquest allotjament rural !!!
NO LLOGUEM LES CASES PER UN SOL DIA
-Tot un cap de setmana s'entén des de el divendres fins el diumenge, (dues nits).
-Els preus són per casa, i poden habitar-les, tanta gent com llits tinguin.
-Totes les cases tenen roba de llit i de bany, i tenen la cuina completament equipada amb estris de cuina i parament de taula.
-Hem netejat la casa amb cura perquè la trobi perfectament neta.
-El menjar i la neteja diària, durant la vostre estada, van per compte del llogater.
-Totes les cases són d'ús independent, no les ha de compartir amb cap desconegut.
-Totes les cases disposen de cobertura a INTERNET WIFI (gratuït)

Carretera de Palautordera a Seva, BV5301, Km: 15
08460 Montseny,Barcelona Catalunya,.
Lon/Lat: 2.390532 / 41.770713
Longitud: 2º 23' 26''   Latitud: 41º 46' 14''
Reserves cases rurals o informació al tel:  93 847 30 66  -  661 79 39 39
 

disseny del website:

Establiment dedicat al turisme rural i registrat amb el número PB-000110

v7.2016